De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Een showtuin van kunstgras bezoeken

Denk je erover om kunstgras te kopen en te laten leggen? Je wil natuurlijk kunstgras dat mooi is, toch? Vario is de partij waar je terechtkunt voor het kopen van kunstgras en de aanleg hiervan. Daarnaast hebben ze een eigen showtuin met kunstgras die je kunt bezoeken zodat je precies ziet wat het verschil is tussen de diverse kunstgras soorten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder, want in onderstaand blog leggen we je precies uit waar je terechtkunt.

Showtuin bij Vario

Vario is het bedrijf waar je terechtkunt als je graag een bezoekje wilt brengen aan een kunstgras showtuin. Dat is erg ideaal, want zo kun je met eigen ogen zien hoe het kunstgras eruitziet en welke verschillen er zijn tussen de diverse soorten kunstgras. Er is altijd een specialist aanwezig die je voorziet van advies op maat. Je kunt hier niet alleen terecht om kunstgras te kopen, maar ook als je kunstgras wil laten leggen. De kunstgras die je bij Vario koopt is van het merk Royal Grass. Dit merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de lange levensduur.

Wanneer?

Met een persoonlijke aanpak, kennis en expertise en veel werkplezier heeft Vario alles in huis om jou aan het perfecte kunstgras te helpen. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen hier terecht. Wil je de showroom komen bezoeken en vraag je je af wanneer dat mogelijk is? Dit kan op maandag tot en met donderdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Op vrijdag van 08:00 uur tot 16:00 uur en op zaterdagochtend is de showtuin alleen op afspraak geopend. Wil je meer weten over kunstgras of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met het bedrijf en de medewerkers staan je graag te woord. Breng voor meer informatie een bezoek aan de website.

https://vario-kunstgras.nl/