De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Verzenddozen

 

Het is de nachtmerrie van elke winkeleigenaar: door slechte verzenddozen verdwijnen producten in de post. Het gebeurt helaas vaker dan je zou denken. Door slechte verzenddozen raken winkeleigenaren veel geld en het vertrouwen van de klant kwijt.

 

Belang van stevig materiaal

Wanneer een postdoos niet van stevig materiaal is gemaakt, kan deze stuk gaan tijdens het vervoer. Dit kan komen doordat de inhoud van de postdoos tegen het materiaal aandrukt, maar ook omdat de buitenkant van de postdoos tegen dingen aanbotst. Door botsingen wordt het materiaal nog dunner dan het al was, waarna er uiteindelijk een gat kan ontstaan. Wanneer het gat groot genoeg is, kunnen er spullen door het gat naar buiten vallen. Het kan zijn dat de postbode dit opmerkt en de spullen terugdoet in de postdoos en de doos vastplakt, maar postbodes merken de losse producten niet altijd op. Deze kunnen hierdoor op staat belanden of op het postcentrum achterblijven. Aangezien er geen adres op de producten zelf staan, zullen deze hierna niet bezorgd worden.

 

Verspild geld

Er staat nog wel een adres op de doos, waardoor de verzenddozen wel bezorgd zullen worden bij het juiste adres. Het staat erg onprofessioneel als niet alle bestelde producten vervolgens in de doos zitten. Dit kan de winkel erg veel geld kosten; de producten zullen vervangen moeten worden en de klant zal misschien een vergoeding moeten krijgen.

 

Kwalitatieve verzenddozen

Om deze situatie te voorkomen is het dus belangrijk om goede verzenddozen te hebben. Bij Verpakking Voordeel zijn er vele soorten en maten verzenddozen te vinden. Naast dat ze grote Amerikaanse vouwdozen hebben, hebben ze ook kleine brievenbusdozen. Het voordeel van brievenbusdozen is dat ze door de brievenbus passen, waardoor ze altijd bezorgd kunnen worden. Kies de soort en grootte uit die je nodig hebt en bestel snel alle verzenddozen en brievenbusdozen bij Verpakking Voordeel, zodat er nooit producten uit je verzenddozen verdwijnen.