De maertelaere dewaele
Image default
Groothandel

Incontinentiemateriaal, een oplossing die verlossing brengt

In de webshop van Tomcare kan je verschillende soorten en merken incontinentiemateriaal kopen. Dit overzichtelijke geheel geeft jou de mogelijkheid om eenvoudig de oplossing te vinden die jou helpt bij jouw incontinentieprobleem. Zo geven ze bij elk product bijvoorbeeld het correcte absorptievermogen aan, waardoor jij steeds duidelijk kan zien hoeveel vloeistof dit product kan absorberen en of deze past bij wat jij nodig hebt. Bovendien hebben ze diverse hoofdcategorieën, waaronder ze bij elk overkoepelend geheel nog eens een ruim aanbod aan artikelen aanbieden. Heb je moeite met te weten welk incontinentiemateriaal het meest geschikt is voor jou? Dan kan je simpelweg hun adviestool gebruiken, die jou in de juiste richting stuurt.

De mogelijkheden voor mobiele personen

Incontinentiemateriaal bestaat in diverse vormen, maten en absorptiegraden. De meest dagelijks gebruikte producten zijn inlegverbanden. Deze zijn uiterst dun, waardoor niemand zal zien dat jij een hulpmiddel gebruikt voor jouw lichte tot matige urineverlies. Wanneer je al meer een matig tot zwaar urineverlies hebt, zijn inlegluiers een mogelijkheid voor jou. Deze zijn wat dikker waardoor ze in staat zijn meer vocht te absorberen en voor een veilig en comfortabel gevoel te zorgen. Om deze goed op hun plaats te kunnen houden, worden netbroekjes gebruikt die netjes aansluiten rond de contouren van jouw lichaam. Wanneer je veel in beweging bent en onder de mensen komt, zijn optrekbroekjes een oplossing voor discrete bescherming. Deze zijn zeer gelijkend met een gewone onderbroek, waardoor ze in de sportschool zelfs niet opvallen wanneer jij je omkleedt.

De varia voor bedlegerige patiënten

Wanneer er gesproken wordt over immobiele mensen of bedlegerige patiënten, dan zijn kleefluiers een vaak gebruikt incontinentiemateriaal. Deze zien er exact zo uit als de pampers voor baby’s en zijn gemakkelijk in het gebruik voor de persoon die helpt bij het verwisselen van deze luiers. Wil je graag nog een extra zekerheid bij bedlegerige personen, dan zijn bedonderleggers een veiligheidsmaatregel die het matras beschermt van overtollig vocht. Heb je niet enkel een problemen met urineverlies, maar ook met incontinentie van de stoelgang? Dan bieden luiers met een heupband een comfortabele en zekere bescherming.

Vind wat jij zoekt op de webshop

Incontinentie is een aandoening die niet enkel voorkomt bij oudere mensen, maar bij mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. Om dit niet langer jouw leven te laten beïnvloeden en jou terug de mogelijkheid te geven te kunnen genieten van het leven, zonder dat het voor omstaanders zichtbaar is dat jij incontinentiemateriaal gebruikt, heeft Tomcare de webshop die jou verlichting brengt. Ontdek zelf de oneindige keuzes en vind wat jou terug jij laat voelen.

https://www.tomcare.be/nl/