De maertelaere dewaele
Image default
Bedrijven

Het vinden van een goede dakwerker

Als u op zoek bent naar een dakdekker, wilt u de beste vinden.

Een dakdekker is de vakman die verantwoordelijk is voor het repareren of plaatsen van een nieuw dak bij u thuis. Om ervoor te zorgen dat het werk naar behoren en volgens uw normen wordt uitgevoerd, moet u ervoor zorgen dat u de persoon inhuurt die geschikt is voor het werk dat u moet doen.

Of u nu een nieuw huis bouwt, een bestaand huis renoveert of schade herstelt die is achtergelaten na zwaar weer, er zijn meerdere redenen waarom u een dakdekker nodig heeft.

Laten we eens kijken naar een paar vragen die u aan een potentiële dakdekker moet stellen voordat ze aan uw huis gaan werken:

  • Heeft de professional een licentie?
  • Heeft de dakdekker een aansprakelijkheidsverzekering?
  • Zullen ze gratis schattingen maken?
  • Zullen ze referenties doorgeven?
  • Hoeveel jaren garantie bieden ze?

Door ervoor te zorgen dat de dakdekker een vergunning heeft en verzekerd is, kunt u erop vertrouwen dat de persoon inderdaad een professional is. Door te verifiëren dat de persoon of het bedrijf een aansprakelijkheidsverzekering heeft, wordt u beschermd tegen claims die kunnen worden vervuld als gevolg van verwondingen, materiële schade, ongevallen of ongelukken. Hier zijn nog enkele tips om u te helpen bij uw zoektocht naar dakdekkers.

Zaken om te overwegen bij het selecteren van een dakbedekkingsbedrijf of aannemer:

Ervaring – Dit is de belangrijkste overweging, omdat de ervaring van een persoon ervoor zal zorgen dat het werk dat u op uw dak hebt gedaan op een professionele manier wordt uitgevoerd.

Bekijk hun portfolio – Het portfolio van een aannemer biedt u een beter inzicht in wat hij kan doen. Dit geeft u ook een lijst met referenties van eerdere klanten.

Prijs van de werken – U moet prijsopgaven van verschillende bedrijven ontvangen en deze vergelijken. Een goede vuistregel is om offertes te krijgen van drie afzonderlijke bedrijven. Goedkoopst betekent niet altijd beter, dus het is belangrijk om het verzoek om verwijzingen samen met citaten op te volgen.

Evalueer vaardigheden en kennis – Als u op zoek bent naar een dakdekker die zijn vak echt kent, is het waardevol om wat onderzoek te doen. Vergelijk wat er gezegd wordt, en hoe 

Lees reviews van het bedrijf – Via een simpele Google zoektocht op de bedrijfsnaam zie je reviews van mensen die al ervaringen hebben gehad met het bedrijf. Zijn ze positief?

Hoe een offerte aanvragen voor dakwerken?

Het aanvragen van een offerte is kosteloos en geheel vrijblijvend, meestal kan dit gewoon via de website of geef ze gewoon telefonisch een belletje.

Bent u op zoek naar een partij regio Antwerpen? Dan kunt u bij Antwerpse Algemene Dakwerken terecht, contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

https://aa-dakwerken.be/dakwerken-kapellen