De maertelaere dewaele
Image default
Aanbiedingen

administratief medewerker

jobs zonder diploma

administratief medewerker

 

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Vacature: Medewerker Ondersteuning Winkels (M/V)

Onze onderneming is een enthousiaste en jonge organisatie die in volle expansie is en ondersteuning biedt aan verschillende winkels. Vanwege onze sterke groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker om ons team te versterken.

Functieomschrijving:

Als medewerker ondersteuning krijg je een gevarieerde job met diverse taken. Je zult onder andere ondersteuning bieden aan de fysieke winkels, alsook aan de online webshop. Daarnaast spring je bij tijdens drukke momenten om het team te ondersteunen. Binnen deze jonge onderneming krijg je de kans om samen met je verantwoordelijke bestaande procedures te verbeteren en mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe procedures.

Profiel:

– Je beschikt minimaal over een ASO-diploma. Een bachelorsdiploma is een pluspunt.
– Je hebt een basiskennis van de Franse taal.
– Je bent communicatief en hulpvaardig ingesteld.
– In het bezit zijn van een rijbewijs B is vereist.

Het aanbod:

Wij bieden een aantrekkelijk salaris met extralegale vergoedingen. Daarnaast heb je elke dinsdag en zondag vrij en werk je op zaterdagen. Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team, waar een positieve werksfeer heerst.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende functie als medewerker ondersteuning? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar het volgende adres: . We kijken uit naar je reactie en zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Let op: Gelieve je sollicitatiebrief en CV te sturen naar het opgegeven adres.

Bedankt voor je interesse in de vacature voor Medewerker Ondersteuning Winkels bij onze groeiende onderneming. We willen graag meer informatie verstrekken over de functie en de werkomgeving, zodat je een goed beeld krijgt van wat deze rol inhoudt en wat wij als bedrijf te bieden hebben.

Als Medewerker Ondersteuning Winkels speel je een essentiële rol bij het bieden van ondersteuning aan onze winkels. Je bent verantwoordelijk voor het assisteren van zowel de fysieke winkels als onze online webshop. Daarnaast ben je flexibel en bereid om bij te springen tijdens drukke periodes. Je zult nauw samenwerken met je leidinggevende om bestaande procedures te verbeteren en nieuwe procedures te ontwikkelen.

We verwachten dat je minimaal een ASO-diploma hebt, met een bachelorsdiploma als een bijkomend voordeel. Basiskennis van de Franse taal is vereist, omdat we regelmatig te maken hebben met Franstalige klanten. Je dient communicatief vaardig en hulpvaardig ingesteld te zijn, zodat je onze klanten optimaal kunt ondersteunen. Daarnaast is een rijbewijs B vereist om je inzetbaarheid en flexibiliteit te vergroten.

Wij bieden een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen. Bovendien heb je elke dinsdag en zondag vrij, en werk je op zaterdagen. Bij ons kom je terecht in een enthousiast en gedreven team, waar een positieve werksfeer heerst. We hechten veel belang aan de persoonlijke en professionele groei van onze medewerkers, en bieden daarom ook ruimte voor ontwikkeling en opleidingen.

Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende functie als Medewerker Ondersteuning Winkels, nodigen we je uit om je sollicitatiebrief en CV te sturen naar het opgegeven adres. We kijken er naar uit om je beter te leren kennen en zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en meer informatie te verstrekken.

Met vriendelijke groet,


 

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/administratief-medewerker.html