De maertelaere dewaele
Image default
Mode en Kleding

Liu Jo en haar wereldberoemde handtassen

Liu Jo ontwerpt handtassen die veel combineren: verfijnde details, nauwkeurig naaiwerk, uitstekend materiaal en design dat niet over het hoofd te zien is. Door een rijke Italiaanse traditie te combineren met een passie voor details, zijn de ontwerpers van het merk in staat kleine meesterwerkjes te maken die de harten van stijlvolle vrouwen over de hele wereld veroveren.

De hoogste kwaliteit en een vormgeving die absoluut uniek is kosten geld, maar door een handtas te kopen zijn we er zeker van dat ze uniek en zeer duurzaam is. Liu Jo ontwerpt zowel kleine, delicate, met edelstenen bezaaide clutches die een hit zullen zijn op elk groot gala dat je bezoekt, als grotere tassen die in alledaagse styliseringen goed tot hun recht komen.

De voorjaarsontwerpen van de firma strelen het oog met pasteltinten, delicate versieringen en een geweldige huid. Ze passen bij lentestijlen, d.w.z. luchtige jurken, heldere kleding en linnen broeken. Rieten ontwerpen die bij zomerse stijlen passen zijn ook geschikt voor de lente. Lichte, handige en meisjes tassen van riet zullen nog vele seizoenen niet uit de mode raken.

Als je liever een meer avant-gardistische stijl hebt, kun je iets kiezen uit de herfst-winter collecties, die meestal gedomineerd worden door meer uitgesproken ontwerpen en kleuren. Het zijn de herfstcollecties die de nadruk leggen op sterke accenten, zwart vel, en vaak zelfs studs die de stijl van stylen benadrukken. Het is de moeite waard zo’n accessoire in je garderobe te hebben – in tegenstelling tot wat het lijkt, kan het zelfs passen bij romantische, kanten jurken.