De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Op zoek naar een hovenier uit Arnhem

Ik was op zoek naar een hovenier uit de omgeving van Arnhem die mijn tuin een grote opknapbeurt kan geven. Sinds ik het huis heb gekocht, is de tuin amper verzorgt en ziet het er niet meer uit. Overal is er onkruid en het kleine stukje gras wat er ligt is helemaal kapot en wil niet meer groeien. Daarom heb ik samen met mijn partner besloten om onze tuin flink aan te pakken en een nieuwe aan te leggen. Hiervoor hadden we de hulp nodig van een hovenier die hier verstand van heeft. 

Een hovenier uit de omgeving van Arnhem met verstand

Omdat wij zelf niets weten van het inrichten van een tuin, hebben we de hulp ingeschakeld van de hovenier uit Arnhem. We konden snel bij hun terecht om daar eens te bespreken waar we nu precies wilden in onze tuin. Toen we daar aankwamen werden we vriendelijk begroet en gingen we meteen aan de slag om inspiratie op te doen met de hovenier. Ze liet verschillende stijlen zien en daarbij vroeg ze wat onze wensen waren. Uiteindelijk kwam ze met het idee om een veranda in de tuin te zetten en het gras eruit te halen en die vervangen met nepgras.

Een prachtig nieuwe tuin

Dit vonden wij een goed idee en lieten haar het concept verder uitwerken. Binnen een week kregen we weer contact met haar met het uitgewerkte concept. Deze zag er tof uit en gaven hier een akkoord op. We wisten dat dit bedrijf goed was, maar hun nog eens in actie te hebben gezien, wisten we het zeker. Nadat onze tuin klaar was, konden we onze ogen niet geloven. We herkende onze tuin helemaal niet meer maar het was precies zoals we hebben gewild hadden. Echt top werk van de hovenier uit Arnhem.

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat deze hovenier voor uw tuin kan betekenen qua diensten? Bekijk dan de website van deze hovenier via hovenier-arnhem.nl voor meer informatie over het bedrijf en de diensten die zij aanbieden. Daarnaast vindt u ook bepaalde projecten die zij al hebben gedaan.