De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Hobby’s voor de lock down

We hebben tegenwoordig een stuk meer tijd om handen. Dit is fijn, want dit kunnen we goed gebruiken. Op vakantie naar een ver oord zit er namelijk dit jaar niet in helaas. En lekker losgaan in de club zal ook niet zo snel meer gebeuren deze zomer. We moeten dus andere leuke dingen bedenken om te doen, zodat we onze vrije tijd toch op een hele leuke, memorabele manier gebruiken in plaats van het hangen voor de televisie, wachtende tot de lock down over is.

Maar wat zijn dan leuke dingen om te doen? Neem bijvoorbeeld een nieuwe hobby! Heb je altijd al gitaar willen spelen, maar heb je er nooit tijd voor gehad om je er echt in te verdiepen? Dan is dit de tijd om dat toch echt uit te proberen. Je kunt ook je hobby die je al hebt uitbreiden. Als je bijvoorbeeld heel erg van schilderen houdt, dan is het misschien een goed idee om op een andere ondergrond te leren schilderen dan je gewend bent. Ga bijvoorbeeld een leren jas verven! Het leer kleuren is heel eenvoudig, mits je de goede verf gebruikt.

Maar je kunt ook iets leerzaams doen in deze tijd. Het internet staat vol met cursussen en master classes die je voor een lage prijs zo zou kunnen doen. Je leert er veel van, je kunt het op je cv zetten en het geeft een structuur aan je week als je dat altijd op dezelfde dag doet. Zo kom je een stuk wijzer deze lock down uit dan je hem in ging!

Het maakt niet uit wat je doet, zolang je er maar veel lol in hebt. Want zolang je leuk vindt wat je doet, vliegt de tijd voorbij en is er zo een vaccin op de markt, waardoor we van deze strenge maatregelen af zijn en weer terug kunnen naar ons dagelijks leven.

https://www.leerverfshop.nl/