De maertelaere dewaele
Image default
Banen en opleidingen

Installateur sanitair & verwarming

Installateur sanitair & verwarming

Functie dit beroemd installatiebedrijf met jarenlange ervaring in sanitair- en verwarmingsprojecten van appartements- en woningbouw is opgericht in 2005 en crexebren deel uit van een menigte actief in gevarixeberde sectoren ( zoals bouw, sanitair en verwarming ).

Vanwege de stabiele groei van de concern zijn we op zoek naar een installateur om dit dynamische team te versterken.

Je installeert sanitair- en verwarmingsinstallaties, warmtepompen en zonneboilers van a tot z in landstreek oost- en west-vlaanderen. Je stuurt je team van 2 collega’s op een correcte en motiverende wijze aan. Aanbod wat krijg jij van ons?

Een stabiele werkomgeving in een groeiend en gestructureerd bedrijf. De kans om je knobbel voorts te evalueren door het monitoren van ( inwonende ) content. Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur. Een aanlokkelijk salarispakket. Indiensttreding kan op korte termijn dankzij onze selectieprocedure. Jouw profiel voor deze job zoekt het concern een gemotiveerd zijn om het team te vervoegen.

Je hebt ervaring als loodgieter of technicus sanitair en verwarming. Plannen aflezen en werf organiseren heb je goed onder de knie. Je kan zelfstandig werken en collega’s aansturen en motiveren. Je bent juist, stipt en collegiaal. Nederlands praat je vlot. Een woordje engels en taal praten is mooi meegenomen. Je beschikt over een legitiem rijbewijs b. Graduaat : studiegebied industriële wetenschappen en technologie

https://www.nieuwejobs.com/job/q/installateur-sanitair.html