De maertelaere dewaele
Image default
Aanbiedingen

Mooie krullen zonder hitte

Vrouwen met stijl haar zouden het liefst krullen hebben en vrouwen met krullen willen vaak liever stijl haar. Dat is iets van alle tijden. Met een Dyson Airwrap kun je het allebei bereiken. De Dyson Airwrap is namelijk meer dan een stijltang of een krultang. Het functioneert als beide. Je maakt met de Dyson krultang de mooiste krullen, maar met een ander opzetstuk voor de Dyson Airwrap zorg je juist voor stijl haar of voor golven. En het fijne is dat er geen gebruik wordt gemaakt van hitte. Die hitte is namelijk heel slecht voor je haar. Zeker als je regelmatig een krultang of stijltang gebruikt.

De technologie van Dyson

Daar hoef je je met een Dyson krultang geen zorgen om te maken. Er wordt wel gebruik gemaakt van warmte om de krullen of het model in je haar te krijgen, maar het is minimaal om je haar zo goed mogelijk beschermd te houden. Er wordt namelijk een andere technologie ingezet om je haar gekruld te krijgen. De Airwrap trekt de haren naar het apparaat en krult ze er omheen. Dit heet het coanda-effect. Er is dan minimale warmte nodig om de krullen in je haar te krijgen. Deze Dyson krultang werkt met een unieke Dyson V9 motor.

Bij je aankoop

Wie een Dyson Airwrap koopt, koopt meer dan een Dyson krultang alleen. Er zitten namelijk meerdere opzetstukken bij het pakket. Zo zijn er linksom en rechtsom twee formaten opzetstukken, waarmee je verschillende krulgroottes in je haar kunt krijgen. Daarnaast horen er drie borstels bij het pakket: de stevige gladmakende borstel, de volumeborstel en de zachte gladmakende borstel. Het is in sommige gevallen mogelijk zelf te bepalen welke opzetstukken je in je pakket wil hebben. Naast de opzetstukken horen er ook nog accessoires bij, zoals een opbergdoos.