De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Service en onderhoud aan uw Zwemspa? Aquavivenda helpt u graag.

 

Apparaten en ‘Wellness Apparaten’ in het bijzonder hebben regelmatig onderhoud nodig willen ze blijven draaien. Onderhoud geven aan zwembaden of zwemspa’s is geen pretje. Dat besteed u liever uit aan de expert. Het is dan ook fijn om uw keuze aan te passen aan de juiste onderneming. Vooral buitenbaden hebben veel baat bij goed onderhoud. Omdat de buitenlucht, wind, weer en regen dag in dag uit een uitwerking hebben op de kwaliteit van het zwembad wil je regelmatig onderhoud. Het zwembad zelf moet onderhouden worden op de tegels en de tussenmaterialen wat alles bij elkaar houdt. Als je hout hebt verwerkt in het zwembad dan is hier extra aandacht aan nodig om te voorkomen dat het gaat rotten. Ook hygiëne speelt een rol, je wilt dat er geen schimmel gaat groeien of andere micro-organismen je zwembad overnemen. Dit doe je voornamelijk met het chemische schoonhouden van het bad.

Service en onderhoud

Service komt niet uit de lucht vallen. Bacteriën wel. Zo zijn er verschillende onderdelen van een zwembad of zwemspa die aandacht verdienen. Het is zeker op zijn plaats eens in de anderhalf jaar een grondige onderhoudsbeurt te nemen. Het is zelfs zo dat bij een zwembad om het jaar een grondige onderhoudsbeurt op zijn plaats is. De zwemspa of het zwembad blijft niet alleen goed draaien en schoon, het blijft ook energievriendelijk functioneren.

Zorg ook dat een onderhoudsbedrijf regelmatig de diverse leidingen en pompen inspecteert, door regelmatig te checken voorkom je dat iets gerepareerd moet worden en bespaar je hierdoor kosten uit op grote uitgaven.

Nou zijn er weinig bedrijven die service en onderhoud leveren aan zwemspa’s en zwembaden. Het is belangrijk een betrouwbare leverancier uit te kiezen waar u service en onderhoud door wilt laten doen. Echter is er een betrouwbare speler op de markt die al 15 jaar spa’s en aanverwante artikelen plus degelijke service levert. Aquavivenda kunnen met recht spreken over vele honderden tevreden klanten in Nederland en buurlanden.