De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Een watertank koop je bij Tankgigant

Tankgigant

Een watertank koop je bij Tankgigant. Een watertank kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld regenwater in opvangen en dit gebruiken voor het sproeien van je gazon, de auto wassen of het toilet door te spoelen. Ook kun je een watertank gebruiken voor de opslag van drinkwater als dit even niet voorhanden is. In België is het inmiddels verplicht om bij een nieuw te bouwen woning ook een watertank te installeren. Het zal niet lang meer duren of Nederland volgt ook met een dergelijke maatregel. Wij beschikken over een ruime voorraad watertanks. Of u nu een watertank wilt kopen van zestig of een van vijftigduizend liter: wij hebben ze allemaal. Wilt u een watertank kopen? Binnen 24 uur staat hij bij u voor de deur.

Soorten watertanks

Watertanks zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij: verticale watertanks, horizontale watertanks en rechthoekige watertanks. Deze kunnen zowel ondergronds als bovengronds worden geplaatst. Rechthoekige watertanks zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor toepassingen in boten. Verticale watertanks en horizontale watertanks zijn zeer bruikbaar voor de opslag van hemelwater. Al onze watertanks zijn gemaakt van een hoogwaardig kunststof (LLDPE). Deze kunststof laat geen licht en dus ook geen uv- straling door, waardoor er ook geen algenvorming optreedt. Dit maakt de tanks zeer geschikt voor de opslag van drinkwater. Verder zijn onze watertanks, door de extra dikke wanden, stoot- en vormvast. Watertanks van Tankgigant zijn zeer duurzaam en honderd procent recyclebaar. 

Informatie over huren van watertanks

Wilt u geen watertank kopen, omdat u slechts tijdelijk een watertank nodig heeft? Wij verhuren watertanks voor de meest uiteenlopende doeleinden. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een watervoorziening op een evenement dat u organiseert. Behalve de watertanks kunnen wij ook water aanleveren en desgewenst de watertanks bijvullen. Ook kunnen we voorzien in systemen voor de opvang van afvalwater. De verwerking van dit water nemen we dan ook voor onze rekening. We verhuren onze watertanks voor zowel korte als langere periodes en we kunnen watertanks leveren met een capaciteit van honderd tot en met driehonderdduizend liter. Mocht het nodig zijn dan kunt u bij uw watertank ook een bijpassende dompelpomp of een hydrofoorinstallatie huren. Ons personeel is VCA- gecertificeerd en werkt volgens de KIWA-richtlijnen. Heeft u voldoende informatie over huren van watertanks? U kunt altijd eenvoudig een offerte aanvragen. Neem gerust, telefonisch of per mail, contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

https://www.tankgigant.nl/