De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Verbouwen

Verbouwen, ik houd er van! Iets opknappen tot iets nieuws, al is het maar het verplaatsen van de meubels, een nieuw kastje of een nieuw likje verf aan de muren. Het geeft gelijk een hele nieuwe uitstraling en je kan weer tevreden een paar maanden of misschien wel jaren vooruit. En het leukste van alles? Het hoeft niet eens veel geld te kosten!

Een kind kan al snel op zijn of haar kamer zijn uitgekeken en een kleine verbouwing kan dan al een heel verschil maken. Je hebt hierbij natuurlijk de keuze om het door een bedrijf te laten doen, maar dan kunnen de kosten hoog oplopen. Een goedkopere optie is om het dan ook zelf te doen. Zo kan je met krijtverf een muur verven in de kinderkamer waardoor je kind los kan gaan met het kleuren en krijten in zijn/haar kamer. En het belangrijkste is dit weer makkelijk weg te halen en schoon te maken waardoor je weer een zwarte muur hebt. Je kan kiezen voor de hele muur verven met de krijtverf, maar kan er ook voor kiezen om figuurtjes of een gedeelte van de muur te verven.

Ook in de tuin kan een kleine aanpassing al een heel groot effect hebben op hoe de tuin er uitziet. Een schutting verven kan er namelijk voor zorgen dat deze er weer (zo goed als) nieuw uitziet. Daarnaast kan het ook al in de kleine dingen zitten zoals een nieuwe plant in de tuin, het verplaatsen van de tafel en stoelen, de heg snoeien, de tuin een keer grondig schoonmaken.

Oftewel genoeg manieren om jouw huis en tuin een verbouwing te geven zonder dat het veel geld hoeft te kosten! Ben je nou opzoek naar de beste tips en nieuwe inspiratie voor jouw verbouwing? Neem dan een kijkje op de site van Moosefarg.

http://moosefarg.nl