De maertelaere dewaele
Image default
Tuin en buitenleven

Sportieve activiteiten in de Ardennen

In de Ardennen zijn tal van sportieve activiteiten die ondernomen kunnen worden. In deze blog worden een aantal leuke activiteiten in de Ardennen beschreven!

RSRSpa

Krijg een drie uur durende rondleiding op het beroemde formule 1 circuit Spa-Francorchamps. Tijdens de tour zie je zowel het moderne als het historische circuit. Tevens leer je alles wat je wilt weten over de formule 1. Als kers op de taart mag je zelf een rondje rijden op het circuit.

Libertyrando

Houd jij van paarden? Dan is de Libertyrando echt wat voor jou! Al rijdend op een paard verken je de mooiste plekken van de Ardennen. Het is een avontuurlijke tocht want je zult op het paard verschillende riviertjes over moeten steken.

Sensation Voltige

Maak een vlucht in een stuntvliegtuigje boven de Ardennen. Tijdens de vlucht heb je niet alleen een prachtig uitzicht over de Ardennen, maar worden ook verschillende stunts uitgevoerd door een ervaren stuntpiloot. Adrenaline-kick gegarandeerd!

Fly-in

In de grootste windtunnel van Europa kun jij ervaren hoe het is om te vliegen. Je kan een vrije val van meters hoog maken, maar door de harde wind die van onder naar boven wordt geblazen blijf je veilig hangen in de lucht.

Activiteiten in de Ardennen voor iedereen

Door de diversiteit van de activiteiten die in de Ardennen te beleven zijn, is er altijd wel een activiteit die gedaan kan worden met verschillende soorten gezelschap. Of je nou jong of oud bent, sportief wil doen of lekker wil ontspannen; er is altijd wel een activiteit te vinden!

https://indardennen.be/activiteiten/