De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Houd de wind buiten met windbreekgaas

Niets vervelender dan wegwaaiende menukaarten of tennisballen die door de wind van richting veranderen. Wind is geen graag geziene gast op terrassen of sportparken. Het is dan ook aan te raden om de wind strategisch te weren met goed windbreekgaas. De naam zegt het al, een winddoek of windbreekgaas plaatst u op een strategische plek om de wind tegen te houden. Bevestig hem bijvoorbeeld aan de schutting of aan een hek. Het handige is dat een net of doek gemakkelijk te verplaatsen is, waardoor u voor iedere windrichting bent voorzien van bescherming. Klaar met de rondvliegende objecten dus!

Zo kiest u het beste winddoek

Welke afmetingen moet uw windbreekgaas of winddoek hebben? Welke kleur heeft uw voorkeur? En moet het doek naast de wind ook het zicht beperken? Dit zijn enkele vragen die u zich kunt stellen alvorens u een winddoek bestelt bij de Nettenshop. Het fijne aan de Nettenshop is dat u alle kanten op kunt. Vrijwel alle afmetingen en uitvoeringen zijn te bestellen. U weet dat de kwaliteit goed is, alle doeken reduceren de wind tot 80 of zelfs 90 procent. Ook hebben de doeken goede UV-bestendigheid. Dus beschermen ze in de zomer ook tegen de zon. Daarbij krijgt u advies en tips over het inmeten en de montage. U ontvangt dus maatwerk, zodat u weet dat uw aankoop gegarandeerd precies past. Heeft u het winddoek snel nodig? Vraag dan urgentie aan en uw bestelling wordt met spoed bezorgd. Dus ook bij onverwachte herfststormen bent u op tijd voorbereid.

Van passend advies tot maatwerk winddoek

Met zoveel keuze is het logisch dat u graag wat meer aanvullende informatie zou willen ontvangen. Gelukkig staan de medewerkers van de klantenservice voor u klaar met passend advies. Ook wanneer u wel weet welk winddoek of windbreekgaas u wilt kopen, maar moeite heeft met online bestellen kunt u contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers van de Nettenshop helpen u graag verder.