De maertelaere dewaele
Image default
Vakantie

De mooiste wegen in Colorado en een reis naar de beste wegen van Colorado

Colorado staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Het is een van de meest geliefde plaatsen in het westen van de VS. Veel mensen boeken vaak hun verblijf in Colorado, vooral wanneer ze de heldere kant van de VS willen verkennen. Nationale themaparken, Rocky Mountains, diepe bossen en oceanische kanten zijn enkele van de serene bezienswaardigheden die je zult zien als je op reis bent naar Colorado. Vergeet niet, oordat je op reis gaat, een ​​checklist te maken zodat je een ononderbroken reis kunt maken zonder gedoe en met het grootste comfort.

Checklist voordat je op reis gaat

  1. Jouw paspoort – Als je vanuit een ander land naar Colorado reist, vergeet dan niet je paspoort en tickets bij je te houden.
  2. Toiletartikelen en makkelijk zittende kleding – Als je van plan bent om te gaan wandelen of trektochten te maken, dan moet je een paar gepantserde jurken meenemen, samen met kniebeschermers en elleboogbeschermers.
  3. Een goed transportsysteem – Een perfecte reis bestaat alleen als je goed bedreven vervoer hebt. Het beste wat je kunt doen is een auto huren om gemakkelijk te reizen. De reden waarom huurauto’s de voorkeur hebben boven andere auto’s, is dat je met jouw keuze kunt reizen waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig hebt is een bezoekerslicentie. Je kunt in alle grote steden en op de luchthavens een auto huren. Zoek en boek een auto met een zoekmachine om de beste prijzen en deals te vinden.

De landschappelijke schoonheid langs de weg van Colorado

Golden Loop Historic Pathway

Neem deze route als je van geschiedenis en monumenten houdt. Golden Loop Historic Pathway heeft mijngebieden die je mee terugnemen in de geschiedenis van weleer.

Golden Belt Scenic Byway

Het is een groot onrecht als we het hebben over Colorado en Gold belt Byway wordt niet in overweging genomen. Het is de meest bezochte route. Dit doet ook enkele van de historische scènes uit het verleden herleven. Het is volledig omgeven door groene en gele bomen. Een perfect zicht op de herfst om te zien. Aangezien de weg onregelmatig is en een gewone auto geen goed idee kan zijn, kun je in Colorado een auto huren die uitsluitend geschikt is voor deze weg. Het kost je een stuk minder dan een rit met het openbaar vervoer.

Skyline Drive

Houd je van avontuur maar ben je bang om helemaal alleen te rijden? Waarom huur je niet een ervaren chauffeur bij de auto? De Skyline Drive is het perfecte voorbeeld van avontuur. Deze route neemt je mee langs grote hoogten en overtreft heuvelachtige en bergachtige gebieden.

Russel Tutt schilderachtige snelweg

Als een lange rit, romantische liedjes en een perfecte partner jouw ding is, dan is er geen betere route dan de Russel Highway. De hele weg is als een terugblik op historische tijden. Onderweg kom je veel monumenten en forten tegen. Daarom kunnen het goede plekken zijn voor een snelle tussenstop. Raadpleeg een aantal autoverhuurbedrijven om een goede auto met chauffeur te huren zodat je zonder problemen kunt genieten van de tijd samen met je partner.

Rijden in de VS is leuk en gemakkelijk, er zijn veel mooie en schilderachtige wegen. Het is raadzaam om je auto van tevoren online te reserveren. Zo ben je verzekerd van de beste prijs. Heeft u een auto nodig in Colorado? Lees hier meer over autoverhuur op de luchthavens: https://www.autoprio.nl/nl-verenigde-staten-staat-colorado/. Vergelijk bedrijven zoals Payless, Dollar, Avis, Thrifty, addCar, Budget, State Van Rental, Mex, Sixt, Advantage, Green Motion, Hertz, Europcar, National, Firefly, Enterprise en Alamo.

De bovengenoemde plekken zijn de adembenemende plekjes die je tegenkomt. Vergeet niet om je checklist af te werken voor je op pad gaat.

https://www.autoprio.nl