De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Genieten van wellness met Aqua Vivenda

 

In het jaar 2000 startte René Vellekoop Aqua Vivenda. Aqua Vivenda is een onderneming die luxe wellness producten verkoopt. Denk hierbij aan spa’s, zwemspa’s, zwembaden, buitensauna’s en douches. Als een van de eersten in Nederland startte René met het importeren van spa’s uit Canada. Het merk Sunrisespa’s maakte al vanaf 1984 spa’s. Vanaf dat moment zijn de producten steeds luxer geworden. De spa’s van tegenwoordig hebben verbeterede eigenschappen zoals een Ozonmix systeem en ook een vloeibare geurstof die voor een krachtige aromatherapie zorgt. Het is tegenwoordig niet alleen gebouwd om er mooi uit te zien, het behoeft minder onderhoud en minder reiniging dan andere merken.

Optimaal genieten met de producten van Aqua Vivenda

Aqua Vivenda verkoopt verschillende spa’s, zwemspa’s, zwembaden, buitensauna’s en douches. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en worden met een goed service en onderhoud beleid bij u geleverd en onderhouden.

 

Spa’s

Omdat deze producten maatwerk zijn is het voor iedere klant een nieuwe spa met andere afmetingen. De werknemers van Aqua Vivenda spreken dan ook graag met u af om uw behoefte in kaart te brengen en daarop uw spa aan te passen. U kunt hierbij denken aan: de juiste opstelplaats, de stroomvoorziening, de indeling van de spa , het verzinken en afwerken met vlonders, de instapmogelijkheden , de bereikbaarheid van de technische ruimte, de bereikbaarheid van de opstelplaats, de individuele wensen enz..

 

Zwemspa’s

Voor een echte zwemmachine is een goed advies misschien nog wel belangrijker dan de aanschaf zelf. Een zwemspa is een product wat niet zomaar geplaatst moet worden, maar na goed overleg moet er bepaald worden wat de behoeften zijn. Alle zwemspa’s die Aqua Vivenda levert voldoen aan de laatste veiligheidseisen van de NVWA.

 

Naast de spa’s en zwemspa’s heeft Aqua Vivenda nog zwembaden, buitensauna’s en douches. Bekijk de website om contact op te nemen en de opties te bekijken.