De maertelaere dewaele
Image default
Aanbiedingen

Parketvloer schuren door parketschuurspecialist

Heeft u een parket, maar voldoet het de laatste tijd niet meer aan de verwachtingen op het vlak van uitzicht? Misschien is er wel acute schade aan uw houten vloer? Wat het geval ook mag zijn, de ingreep van een parketschuurspecialist is belangrijk. Zeker als u de levensduur en het uitzicht van uw houten vloer wilt verbeteren. De Schuur Expert is dé schuurspecialist voor uw parket in Nederland. Maar waarom zou u nu op een professional moeten vertrouwen? Ontdek onze service en mogelijkheden, en u krijgt snel het antwoord!

1. Uw parket laten schuren door een échte professional

Het schuren van een houten vloer of parket is een opdracht waar heel wat bij komt kijken. Van de voorbereiding van het vloeroppervlak tot het nauwkeurig schuren van de vloer. Als ervaren professional gaat uw parketschuurspecialist aan de slag om eerst grote en dan kleine oneffenheden uit het oppervlak weg te werken. Hiervoor wordt kwalitatief materiaal gebruikt, dat specifiek op de staat van uw vloer is afgestemd.

Uw specialist gaat grondig op zoek naar oneffenheden in het houten oppervlak. Op die manier wordt duidelijk wat de zwakke en sterke punten zijn van de vloer. Zodra daar meer duidelijkheid over bestaat, kan het juiste gereedschap ingezet worden om oneffenheden te verwijderen.

Het resultaat? Uw vloer ziet er weer effen en verzorgd uit. Het voordeel is dat uw vloer na het schuren beter bestand zal zijn tegen toekomstige schade en slijtage. En dat komt de levensduur van de houten vloer dan weer ten goede!

2. Uw parket schuren en lakken

Zodra uw vloer is geschuurd, kunt u deze ook laten lakken. Parket schuren en lakken biedt als belangrijkste voordeel dat uw vloer er dan meteen moderner uit gaat zien. Lak vormt immers een extra laagje bovenop de houten vloer, waardoor deze er mooi glanzend of juist strak en mat uitziet. Daarbij is parket schuren en lakken een goede oplossing, aangezien de lak de vloer beschermt tegen vuiligheid, vocht en stof. En dat betekent dan weer dat u veel minder schoonmaak en onderhoud moet doen!

Een ander belangrijk voordeel van lakken is dat de vloer ook goed bestand is tegen vocht. Als kers op de taart is de vloer heel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en is deze bijna direct beloopbaar. Kortom, er zijn méér dan genoeg redenen om uw houten vloer professioneel te laten lakken!

Als u uw vloer wilt laten schuren en lakken, dan is het belangrijk dat u dit werk aan een professional over laat. Uw parketschuurspecialist weet als geen ander hoe lak moet worden aangebracht, waardoor u van een prachtig en duurzaam resultaat geniet.

3. Parket schuren en oliën

Ten slotte is ook parket schuren een oliën een goede optie als u uw houten vloer nieuw leven in wilt blazen. Olie biedt als voornaamste voordeel dat het tot in de diepste kern van het hout doordringt. Hierdoor is de vloer dus zelfs vanbinnen optimaal beschermd tegen vuiligheid en slijtage. Daarbij is parket schuren en oliën perfect als u uw vloer een extra tintje wilt geven. Er kan immers gemakkelijk kleurpigment aan de olie worden toegevoegd.

Andere voordelen van parket schuren en oliën is dat de vloer hierbij zijn originele structuur en uitstraling blijft behouden. Ook is olie een stukje goedkoper dan lakken, waardoor u uw vloer voor minder geld toch een mooie look kunt geven.

Ten slotte is het dankzij parket schuren en oliën ook mogelijk om naderhand plaatselijke beschadiging te herstellen. Zo kunt u uw houten vloer altijd in topconditie houden. En dat voegt natuurlijk waarde toe aan uw interieur als geheel. Klaar om uw houten vloer thuis of op het werk een nieuwe uitstraling te geven? Schuren en naderhand oliën is een goede oplossing!

https://parketschuurspecialist.com