De maertelaere dewaele
Image default
Dienstverlening

Asbestverwijdering door heel België

Als u op zoek bent naar een bedrijf met ervaring in asbestverwijdering in België en Nederland, zit u goed bij De Kempen Asbestverwijdering. Zij gaan geen een uitdaging uit de weg en deinzen niet terug voor grotere projecten, zoals stallen, schuren en loodsen. Als u kiest voor de werkzaamheden van deze specialisten, bent u ervan verzekerd dat zij en efficiënte, veilige en flexibele aanpak hanteren. Als u dit team inschakelt voor het verwijderen van asbest, profiteert u van een goede aanpak. Voor asbestverwijdering schakelt u dit bedrijf in.

Wat zijn de regels voor het verwijderen van asbest?

Het verwijderen van asbest gaat niet zomaar. Bij asbestverwijdering in België zitten een aantal regels verbonden. Deze regels zijn opgesteld omdat het een erg gevaarlijk materiaal is voor uw gezondheid. Losse asbestvezels komen vrij wanneer asbestdaken- en gevels verweren. Dit nestelt zich in het lichaam, wat heel erg gevaarlijk kan zijn. Daarom is er bepaalt dat asbest verwijderd moet worden voor 2034. Dit geldt voor heel België, maar voornamelijk in Vlaanderen. Het is niet toegestaan om zelf te beginnen aan het verwijderen van asbest bij uw pand of woning. Asbestverwijdering moet namelijk geburen door een erkende asbestverwijderaar. Schakel hiervoor de specialisten van dit bedrijf in. Zij beschikken over erkende specialisten die de kennis, kunde en materiaal om deze klus op een veilige manier te klaren. Laat uw asbest verwijderen door een firma in Turnhout.

Schakel hen in voor het verwijderen van asbest op uw dak

Wilt u graag een ervaren bedrijf inschakelen voor asbestverwijdering van uw pand of woning in België? Deze specialisten zorgen ervoor dat het dak van uw pand weer veilig wordt door het asbest te verwijderen. Het team van dit bedrijf heeft alles in huis waardoor zij het verwijderen van asbestplaten op een correcte manier kunnen uitvoeren. Daarnaast schakelt u hen in voor bijvoorbeeld vervanging van het dak, door nieuwe golfplaten zonder asbest. Neem snel contact met hen op.