De maertelaere dewaele
Image default
Management

Kellogg MBA

Kies uw cursus

Ons Full-Time MBA-programma biedt verschillende opties om je MBA te behalen. Elke optie biedt uitgebreide mogelijkheden om uw persoonlijke, professionele en educatieve doelen te bereiken. Welke u ook kiest, u zult zich als persoon ontwikkelen en leren hoe u groei kunt stimuleren in elke organisatie. Welke Full-Time MBA je ook kiest, je zult vertrekken met een brede basis, wendbare vaardigheden die je voorbereiden om vol vertrouwen leiding te geven in het aangezicht van ongekende uitdagingen en enorme kansen.

 

Rond uw MBA sneller af

Ons eenjarige MBA-programma is de snelste weg naar een Kellogg MBA. Het is ontworpen om voort te bouwen op uw business fundamentals en u terug op de werkvloer te krijgen met nieuwe vaardigheden en kennis die uw carrière vooruit zullen stuwen. Van juni tot juni dompelt u zich onder in het strenge curriculum, leert u van docenten van wereldklasse en bouwt u aan leiderschapservaring en een ondersteunend netwerk dat u onmiddellijk en tijdens uw hele carrière zal helpen.

 

Hoogtepunten van het programma

Start in juni

Het programma begint in de zomer om u te laten wennen aan het strenge academische tempo van MBA-studies en drie tot vijf cursussen te voltooien. In september sluit je je aan bij de tweedejaars Full-Time Program klas en volg je de keuzevakken die aansluiten bij je interesses en je carrièredoelen.

 

Kies uit 200 cursussen

Sla de kerncursussen over en richt je op de keuzevakken die het beste bij je carrièredoelen passen. Verdiep je in een select aantal disciplines of ga zo breed als je zelf wilt.

 

Ervaar het Kellogg-verschil

Profiteer van de uitgebreide mogelijkheden om ervaring op te doen, de wereldberoemde faculteit en het interdisciplinaire model van thought leadership waardoor Kellogg zich onderscheidt.

 

Sneller afronden

Nadat u de vereiste 15,5 studiepunten hebt behaald, ontvangt u uw MBA-diploma in juni – één jaar nadat u bent begonnen.

Flexibiliteit en keuze in alle disciplines

In tegenstelling tot andere programma’s kun je bij onze One-Year MBA de kernklassen overslaan en meteen in geavanceerde studies duiken die op je carrièredoelen zijn afgestemd en waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Tegelijkertijd kunt u nog steeds profiteren van de uitgebreide mogelijkheden om ervaring op te doen, de wereldberoemde faculteit en het unieke multidisciplinaire model voor thought leadership waarmee Kellogg zich onderscheidt. Ga op onderzoek uit om te zien of ons eenjarige MBA-programma iets voor u is.

 

Pre-inschrijvingscursussen

Kellogg is ontworpen om voort te bouwen op uw business fundamentals met cursussen in Statistiek, Economie, Marketing en Operations. De pre-inschrijvingscursussen moeten worden afgerond voor het begin van het zomerkwartaal.

 

Het is het meest gebruikelijk, maar niet vereist, voor onze studenten om Undergraduate business graden te hebben om aan deze cursusvereisten te voldoen. Zie hieronder voor PDF-bestanden met de vereiste inhoud:

 

Statistiek Vereist Materiaal (PDF)

Economie Vereist Materiaal (PDF)

Marketing vereist materiaal (PDF)

Operations Vereist materiaal (PDF)

Voor bovenstaande cursussen geldt dat de afstudeerdatum van het transcript binnen 10 jaar na indiening van de aanvraag moet vallen en dat de cursus met een B of hoger moet zijn afgesloten. Werkervaring, AP-studiepunten, CFA-certificaten of cursussen die eerder online zijn gevolgd, worden niet geaccepteerd.

 

Controleer welke cursussen je hebt afgerond en welke nog niet zijn afgerond door het toelatingsformulier in te vullen. Het duurt een week voordat ons team contact met u opneemt over uw beoordeling.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/