De maertelaere dewaele
Image default
Aanbiedingen

Online nieuwe klanten vinden

Online nieuwe klanten vinden

Wij krijgen vaak de vraag hoe je Meer klanten genereren voor je website. Het antwoord daarop is niet heel simpel, want er zijn verschillende factoren die hier invloed op hebben. Alleereerst gaan we natuurlijk kijken naar de website. Laad deze binnen 3 seconden of sneller? Kunnen klanten met maximaal 2 stappen hun favoriete producten bestellen? Is de pagina geoptimaliseerd voor de zoekmachine? En tich van vragen meer die we kunnen bedenken.

Achter de schermen werken wij natuurlijk ook de techniek bij voor de zoekmachine. Met een cache plugin of server kun je websites vaak al veel versnellen. Een CDN kan dit ook vaak, maar deze zijn wel betaald meestal. Daarnaast kijken wij ook goed naar de meta titel en omschrijving, want dit is letterlijk wat je in Google ziet. Ook moet er een juiste verhouding zijn tussen plaatjes en tekst.

Een snelle website laten maken

Bij Designmarketking kun je Goedkoop en snel een website laten maken. Wij zijn niet alleen snel in de oplevering, maar wij zorgen er ook voor dat je website snel laad. Dit is namelijk voor de klanten het belangrijkste aspect en dit merken wij ook terug in de beoordeling van bijvoorbeeld Google. Wij zien steeds meer dat ze niet alleen naar content kijken, maar vooral naar de gebruiksvriendelijkheid. Het algoritme heeft onlangs weer een update gehad, dus het is voor de meeste ondernemers weer aanpassen geblazen. De wereld verandert met de tijd, maar dit geldt eveneens voor de zoekmachine. Ook Google heeft het zwaar gehad tijdens de pandemie. Steeds meer mensen zijn online gaan bestellen en daardoor hebben ze veel data kunnen verzamelen. Deze data wordt eens per zoveel maanden omgezet in een algoritme wat uiteindelijk de positie van een website of webshop bepaald.

Je website promoten

Je kunt verschillende dingen doen om je website te promoten. Zo kun je bijvoorbeeld adverteren in Google of Facebook ADS. Daarnaast kun je ook aan linkbuilding werken, maar zorg er dan wel voor dat je dit op een natuurlijke manier doet. Dus elke week moet het aantal links zo goed als hetzelfde zijn om te kunnen groeien, maar ook zeker voor het vasthouden van posities. Daarnaast kun je ook investeren in influencers. Zij weten via hun blog of via YouTube video’s ook veel mensen te bereiken. Dit is een eenmalige investering, maar de meeste filmpjes staan levenslang online. Het is dus niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst!