De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Badkamerrenovatie Antwerpen

Badkamerrenovatie antwerpen

Vooraleer je aan een badkamerrenovatie begint, is het belangrijk om volgende zaken in kaart te brengen zodat je nog lang kan genieten van je nieuwe droombadkamer: 

Wat wil ik verbouwen? 

Breng de staat van de huidige badkamer in kaart. Is jouw sanitair aan vervanging toe? Wil je graag je bad vervangen in een moderne inloopdouche? Of is het gewoon tijd voor een volledige badkamerrenovatie? Kijk daarnaast ook grondig na of de isolatie, elektrische installatie, gasinstallatie, vloerbedekking, etc. nog in orde zijn of deze meteen mee vernieuwd moeten worden. 

Wie heb ik hiervoor nodig? 

Zijn er zaken die je zelf kan uitvoeren of moet je voor alle werken beroep doen op een renovatiefirma? DP Housing is gespecialiseerd in een totaalrenovatie van jouw badkamer in Antwerpen. 

Wat gaan de verbouwingen me kosten? 

De kost van een badkamerrenovatie hangt natuurlijk af van de werken die uitgevoerd moeten worden. Ook de kwaliteit van de materialen is een belangrijke indicator voor de kostenschatting. Je kan best voldoende onderzoek doen naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding van de verschillende materialen. Door grondig onderzoek te doen kan je enkele kostbare euro’s besparen. 

Hoe ziet de planning eruit? Heb ik vergunningen nodig? 

Bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken, zowel op praktisch als administratief vlak. Het is belangrijk om je op voorhand voldoende te informeren zodat elke installatie voldoet aan de geldende normen. Zijn er bepaalde werken die prioritair zijn? Zijn er werken waarmee je kan wachten om de kosten te spreiden? Een duidelijke planning zorgt ervoor dat geen enkele partij voor verrassingen komt te staan waardoor de renovatiewerken op de meest efficiënte manier kunnen verlopen. 

Uitvoering werken en keuze materialen

Wij adviseren je met veel plezier over de keuze van materialen. Bij een badkamerrenovatie is het belangrijk dat je voor waterbestendige vloer, verf en andere materialen kiest. Een gladde vloer kan namelijk gevaarlijk zijn! Daarnaast moeten er in badkamer voldoende ramen of ventilatiemogelijkheden voorzien worden. Onze aannemer komt met veel plezier bij je langs om de mogelijkheden met jou te bespreken. 

 

https://www.dphousing.be/badkamerrenovatie-antwerpen/