De maertelaere dewaele
Image default
Winkelen

Gabor schoenen voor optimaal comfort

Al jaren lang is Gabor een merk waarbij kwaliteit en comfort centraal staan. Dit wil zeggen dat ze de focus leggen op hoe de schoenen voelen en hoe lang ze meegaan in de praktijk. Dit staat haaks op het beeld dat de mode industrie op dit moment schept van de werkelijkheid. Om deze reden is Gabor ook al tijden een favoriet merk en ik koop hun schoenen dus ook al jarenlang. In dit artikel lees je precies waarom ik verliefd ben geworden op dit geweldige merk en welke schoenen ik het liefste draag.

Gabor als favoriete merk

Een paar jaar geleden was ik opzoek naar een paar nieuwe sneakers. Ik was behoorlijk klaar met mijn oude paar aangezien die al ruim een half jaar eigenlijk zo goed als stuk waren gegaan. Ik was zo teleurgesteld in de kwaliteit van deze schoenen dat ik mezelf heel erg ging focussen op merken die de kwaliteit toch iets serieuzer nemen. Vanzelfsprekend kwam ik toen dus al snel uit op Gabor. Dit merk viel met name zo in het oog omdat er een lang stuk tekst stond waarin exact werd geschreven wat Gabor was en waarom ze de kwaliteit zo belangrijk vinden. Ik herkende me enorm in het beeld dat ze schepte en om deze reden kocht ik ook mijn eerste paar online. Een jaar later was ik zo tevreden met de kwaliteit dat ik overwoog om een nieuw paar aan te schaffen. Natuurlijk waren de schoenen nog in topvorm maar toch wilde ik weer iets nieuws. Na een beetje onderzoek te hebben gedaan kwam ik erachter dat Gabor ook andere schoenen zoals enkellaarsjes en pumps verkochten. Ik kon mijn geluk natuurlijk niet op toen ik dit zag en ik kocht meteen weer een paar en de maand daarna weer een paar. 

Anders dan concurrentie

Persoonlijk vind ik dit ook de manier hoe een merk zich moet profileren. Je moet namelijk geen nieuwe schoenen kopen omdat de kwaliteit zo slecht is dat je er maar een paar maanden mee door kan. Schoenen moet je kopen omdat je graag nog een paar in huis wil halen. Doordat Gabor een enorm goede prijs kwaliteit verhouding biedt ben ik dus al jaren lang groot fan van dit merk. Natuurlijk hoop ik dat je na het lezen van deze blog ook fan bent. Echter als je het echt een keer wil proberen moet je ze dragen. Alleen dan kom je er net als ik achter dat dit merk een speciaal plaatsje op de markt verdient.