De maertelaere dewaele
Image default
Zorg

Stressballen zorgen voor een vermindering van stress

Stress op de werkvloer is de grootste oorzaak voor ziekteverzuim in Nederland. Het gebeurt steeds vaker dat medewerkers van een bedrijf door een psychische oorzaak uitvallen. Denk hierbij aan een burn-out, werkdruk en stress. Dit ziekteverzuim zorgt vaak voor meer dan vier dagen afwezigheid van een medewerker. Naast de standaard tips als gezond leven stimuleren, coaching en assertiviteitstrainingen, zijn er ook andere oplossingen te bedenken. Om de stress iets te verlichten hebben wij van Pennenboer.be een ruim assortiment stressballen. Gedurende de dag een paar keer spelen met een stressbal zorgt volgens onderzoek namelijk al voor een vermindering van het ziekteverzuim. 

Stressballen bedrukken

Bij Pennenboer.be hebben we een groot assortiment stressballen. Er zijn veel verschillende soorten en maten om uit te kiezen. Zo is er de standaard ronde stressbal die voor iedere werkplek geschikt is, maar zijn er ook andere vormen. Voor de marketeers onder ons is een hashtag stressbal misschien een leuk idee en voor de harde werkers in de zorg hebben we stressballen in de vorm van een aspirine. Voor iedere sector is er wel een leuke stressbal te vinden. Een bedrukte stressbal kan een leuke kleine attentie zijn voor relaties op het werk. De opdruk mag zelf gemaakt worden en wordt vervolgens door middel van transferdruk op de stressbal gedrukt. Omdat het de bedoeling is dat er veel in de stressbal geknepen wordt, kan de opdruk zeker tegen een stootje. Wilt u stressballen bedrukken? Dan kan De Pennenboer u daar zeker bij helpen! Wij zorgen voor uitstekende kwaliteit en leveren binnen de afgesproken tijd! Goedkope stressballen met opdruk zorgen voor een verlaging van de stress op de werkvloer. 

Opdruk volgens huisstijl van het bedrijf

De opdruk van de stressbal kan vele vormen aannemen. Als bedrijf is het een leuk idee om de huisstijl van het bedrijf over te laten komen op de stressbal. Denk hierbij aan kleuren, lettertypen en bedrijfsnaam of logo. Heeft het bedrijf bijvoorbeeld een paars met oranje huisstijl, dan is het misschien een goed idee om de stressbal in een paarse kleur te doen met een oranje lettertype. Bij Pennenboer.be is alles mogelijk. Vindt u het lastig om de opdruk te bepalen? Onze specialisten denken graag met u mee! De goedkope stressballen met bedrukking worden zeker gewaardeerd door collega’s die het druk hebben en even wat stress kwijt moeten. Laat stressballen bedrukken en deel deze uit aan uw klanten, werknemers, relaties en andere doelgroepen!