De maertelaere dewaele
Image default
Gezondheid

Leer het diverse team van deze ambulante verslavingszorg in Antwerpen kennen

Bij RESET in Deurne, in regio Antwerpen, staat een divers team van specialisten voor jou klaar met ambulante verslavingszorg op jouw maat. Zo vind je in deze praktijk bijvoorbeeld psychologen en therapeuten die je verder kunnen helpen. Daarnaast krijg je ook begeleiding van een conditietrainer en counselor. Ze hebben al vele jaren ervaring en zoeken steeds samen met jou naar een programma van ambulante verslavingszorg in Antwerpen dat bij jou past.

Voor welke verslaving kan je bij hen terecht?

Verslaving kan in alle vormen komen. Terwijl sommige mensen problemen hebben met verslavende middelen, zoeken anderen een weg uit een gokverslaving. Waar jij ook mee zit, je bent nooit alleen. Bij de ambulante verslavingszorg die deze specialisten in Antwerpen aanbieden, krijg je niet alleen de nodige begeleiding. Je kan er ook kennis maken met lotgenoten en samen deze nieuwe weg inslaan. Als je kiest voor een van de verschillende programma, zoals de dagopname, van RESET, helpen ze je ook bij eventuele andere problemen die een resultaat zijn van de verslaving. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Depressie
  • Angst
  • Agressie
  • Lage eigenwaarde
  • Onzekerheid
  • Vermijding
  • Perfectionisme

Tijdens de gesprekken ga je samen met een lid van het uitgebreide team aan de slag om deze problemen aan te pakken en zoek je naar de oplossing die het best voor jou werkt. Iedereen is namelijk uniek en verdient daarom een andere behandeling. Ze hebben daarom ook al drie verschillende programma’s opgestart, zodat je op jouw tempo een verandering kan maken in je eigen leven en dit terug in eigen heft kan nemen.

Kies een van de drie programma’s

Heb jij de beslissing genomen om professionele hulp te zoeken voor je verslaving? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de verschillende opties en kies vandaag nog voor een van de drie programma’s. Voor meer informatie over de ambulante verslavingszorg in Antwerpen kan je hen ook telefonisch bereiken.

https://www.reset.be/