De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Alle soorten en formaten dozen bij Dozenhal!

Iedereen heeft waarschijnlijk onbewust weleens een doos van Dozenhal in zijn handen gehad. Dit komt doordat Dozenhal over de grootste voorraad dozen beschikt van Nederland. Dozenhal werkt al sinds 1978 als handelaar in kartonnen dozen om u de perfecte doos op maat te leveren. Momenteel zijn er 2500 verschillende formaten dozen op voorraad. Het bestellen van een doos van Dozenhal is heel simpel: u zoekt het ideale formaat op in ons assortiment, u ontvangt een offerte binnen een werkdag, u hoeft alleen maar akkoord te gaan met ons voorstel en tenslotte worden de dozen door ons eigen transport op uw adres geleverd. 

Dozenhal is dé specialist in kartonnen dozen 

Onder de kartonnen dozen van Dozenhal vallen vele verschillende categorieën. U kunt kiezen uit gebruikte dozen, nieuwe dozen, tabaksdozen, palletdozen, bedrukte dozen en octabins. De gebruikte dozen zijn wel zo duurzaam en extra goedkoop. Alleen de dozen die nog van hoge kwaliteit zijn worden verkocht. De nieuwe dozen beschikken over een nóg hogere kwaliteit en zijn gemaakt van golfkarton, waardoor de dozen extra stevig zijn. De tabaksdozen zijn de ideale manier om zwaar materiaal te vervoeren en worden dus ook veelal besteld door bedrijven. Tabaksdozen zijn de zwaardere variant van palletdozen. Daarbij zijn palletdozen juist weer perfect om grote producten te vervoeren en deze dozen op pallets te zetten. De bedrukte dozen zijn het visitekaartje van uw bedrijf, met bijvoorbeeld uw logo of motto gedrukt op de dozen. Met een goede verpakking van Dozenhal zal uw bedrijfsnaam beter blijven hangen bij de klant. Tenslotte zijn de octabins achthoekige verpakkingen die uitsluitend in de zware industrie worden gebruikt. De octabins kunnen tot wel 1000 kg gewicht aan!

Dozenhal ook bereikbaar voor verpakkingsmateriaal

Bij Dozenhal verkopen wij ook verpakkingsmateriaal om de dozen goed dicht te maken en te beschermen tegen mogelijke beschadiging. Wij verkopen onder andere tape, verzendverpakkingen, folies, zakken en dispensers. Mocht u toch nog iets missen in het brede assortiment van Dozenhal, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via de gegevens op de website www.dozenhal.nl. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via Facebook en Google+.