De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Vragen over hout? Wood & Colors geeft advies

Houten schuttingen, mooie blokhutten of misschien heb je wel een vraag over houtcoating? Dan moet je bij Wood & Colors zijn, een team van specialisten als het gaat over hout en de specialiteit kleuren en coatings. Wil je graag een blokhut plaatsen in je tuin? Of wil je er zeker van zijn dat je houten schutting niet binnen de kortste keren gaat rotten? En heb je hier vragen over? Dan kun je je vraag het beste stellen aan een team van specialisten. Zo weet je in ieder geval zeker dat je een goed antwoord krijgt, waar je verder mee kunt.

Welke houtsoort moet ik nemen?

Afhankelijk van wat je met het hout wil gaan doen, kun je opzoek gaan naar een passende soort hout. Zo is het ene hout de beste keuze voor schuttingen, maar heb je weer ander hout nodig wanneer je een tuinmeubel wil maken. Zorg daarom eerst dat je duidelijk voor ogen hebt wat je precies wil en wat je doel is. Kijk vervolgens pas naar het soort hout dat je ervoor wil gaan gebruiken en of je er nog een coating overheen wil laten zetten. En zo ja, wat voor een kleur? Ga je voor transparant of wil je misschien een gekleurde coating in het bruin of rood? Je kunt met alleen de coating al heel veel kanten op. Laat staan in houtsoorten en de combinatie hiervan.

Het aanbod bij Wood en Colors

Op het gebied van hout, planken, coatings, kleuren en andere gerelateerde producten zit je helemaal goed bij Wood & Colors. Alles wat je nodig hebt, vind je hier. Welk hout, welke afmeting en welke kleur je ook nodig hebt, je zal gegarandeerd slagen. En kun je iets niet vinden, dan vraag je het toch aan een van de specialisten? Zij staan klaar om jou te adviseren.

https://www.woodandcolors.nl/