De maertelaere dewaele
Home / Gardening

Haardhout rechtstreeks van de leverancier

Haardhout.nl is dé webshop voor iedereen die niet te veel wil betalen voor haardhout en bewust met het milieu bezig is. Laat het hout dus snel en gratis bij je thuis bezorgen. Niet alleen levert Haardhout.nl openhaardhout, tevens zijn wij leverancier en beschikken over een grote eigen voorraad. 

Kwaliteit, een goede prijs en het gemak van gratis bezorging aan huis, dat is de kracht van haardhout.nl.

Haardhout bestellen

In de koude periodes die ons land kent is het heerlijk om gezellig binnen te zitten bij een knisperend haardvuur. Het liefst ga je niet de koude buitenlucht in. Daarom kun je bij haardhout.nl makkelijk, snel en goedkoop je haardhout bestellen. Het hout wordt kosteloos bij je thuis afgeleverd en het enige wat jij hoeft te doen, is het hout op het vuur gooien. Je hoeft niet bang te zijn dat het hout niet wil branden, want het hout is ovengedroogd en je krijgt er een gratis zak aanmaakhout bij.

Kwaliteit Haardhout

Naast het feit dat haardhout bestellen bij ons makkelijk, snel en goedkoop is, kunnen wij je garanderen dat je kwalitatief goed hout in huis haalt. Alle houtsoorten die we leveren (bijvoorbeeld essenhout, berkenhout en eikenhout) zijn uit eigen voorraad en zijn met zorg en liefde behandeld. Dit doen wij al ruim dertig jaar.

Klant is koning

Bij haardhout.nl is de klant koning. Wij willen jou graag een warme winter bezorgen, zonder je portemonnee te belasten. Om er zeker van te zijn dat jij een goede koop doet, zijn wij zeven dagen per week beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Jouw nieuwe houtvoorraad komen we bij de voordeur afleveren, dus kijk vooral niet verder en bestel hier snel je pallet haardhout.

http://www.haardhout.nl/