De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Stelmaterialen van Milli-Max

Stelmaterialen van Milli-Max. Heb je uitvulplaatjes, wiggen, glasblokes of stelplaten nodig? Gebruik Milli-Max.

Uitvulplaatjes Uitvulplaatjes zijn voor het snel en nauwkeurig uitvullen van regelwerk of het stellen van kozijnen. De plaatjes zijn makkelijk te verwerken doordat ze zijn voorzien van een handig greepje. De diktes variëren van 1 t/m 5 mm, 7mm en 10mm. Elke dikte heeft zijn eigen kleur en is verpakt in een handige verpakking.

Milli-Max uitvulplaatjes dispenser Voor de uitvulplaatjes is een Milli-Max dispenser ontwikkeld. Met deze dispenser zijn alle diktes voor het grijpen en dat levert tijdswinst op. De dispenser is dubbelzijdig te gebruiken, biedt plaats aan alle zeven verschillende typen uitvulplaatjes en heeft een extra plaats voor de meest gebruikte dikte.

Milli-Max wiggen Wiggen worden gebruikt voor het stellen van wanden, balken, kozijnen, stempels, bekistingen etc. De Milli-Max wiggen zijn geschikt voor 4000 kg drukbelasting. Ze zijn vorm- en slagvast, goed spijkerbaar en hebben een goede grip. Er zijn 3 formaten verkrijgbaar:

– 75x30x10mm – 100x45x18mm – 150x45x25mm

Ieder formaat heeft zijn eigen kleur. Ze zijn verpakt in een handige staafverpakking. De wiggen zijn verkrijgbaar in unieke waterdichte herbruikbare verpakking voor op de bouwplaats.

Combi stelplaten voor elke gewenst hoogte Speciaal voor het zwaardere werk ontwikkelde Milli-Max de combi stelplaten. Deze stelplaten hebben een drukvastheid van 10 ton. Combi stelplaten zijn ideaal voor het stellen van prefab bouwelementen. Door het unieke klik-systeem kunt u de stelplaten stapelen tot elke gewenste hoogte, zonder dat ze verschuiven. Combi stelplaten zijn in zowel U-vorm als dichte vorm verkrijgbaar. De top exemplaren zijn 2,5 mm en 5 mm dik in de kleur grijs. De combi exemplaren alleen 5 mm in de kleur zwart. Het materiaal is verpakt in een handige box.

Glasblokjes De Milli-Max glasblokjes zijn gemaakt van hoogwaardig PP(polypropyleen). Glasblokjes voorkomen dat de ruit met de sponning in aanraking komt. U plaatst deze rondom de beglazing. De blokjes zijn vorm- en slagvast en hebben een uitstekende grip. Iedere kleur heeft zijn eigen dikte, variërend van 1 t/m 6 mm.

https://www.npibv.eu/stelproducten/milli-max/