De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Een schaakspel van de Schaakkoning

Bij de Schaakkoning kan je terecht voor alles wat je maar zou willen met betrekking tot het schaakspel! Zoals onze naam al suggereert, wij zijn koning in de verkoop van schaakspellen. Op onze website is er een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten schaakspellen. Hierbij kan je denken aan normale schaakspellen van hout die je thuis hebt liggen, of magnetische schaakspellen die vooral handig zijn om mee te nemen op reis omdat de stukjes niet zo snel kwijt zullen raken. Daarnaast verkopen we ook allerlei meerdere-spellen-in-een-doos versies, omdat het altijd makkelijk is om efficiënt met ruimte om te gaan. Een schaakspel van Schaakkoning is geschikt voor iedereen.

De Schaakkoning, speciale schaakspellen

Wist je dat er ook allerlei speciale versies van het schaakspel verkrijgbaar zijn bij de Schaakkoning? Hier kun je denken aan KUBB Vikingen, een hele interessante en unieke variant van het schaakspel, maar ook aan laser chess, waar het schaakspel zoals je misschien al geraden hebt, nog een andere component heeft, namelijk lasers. De Schaakkoning voorziet je in al je behoeftes omtrent schaken, wij snappen namelijk ook hoe vervelend het kan zijn om schaakstukken te verliezen, waardoor het hele schaakspel waardeloos wordt omdat het een stuk mist. Bij ons is het gewoon mogelijk om losse schaakstukken te kopen! Zo kan je gewoon verder gaan met je originele schaakspel, en hoef je niet een hele nieuwe te kopen om weer vooruit te kunnen.

Schaken voor jonge kinderen

Ook voor jonge kinderen is leren schaken een goede bezigheid, omdat het allerlei vaardigheden aanleert die later heel handig kunnen zijn. De meeste kinderen zijn al vanaf 5 jaar in staat om te leren schaken, en soms kunnen kinderen die zelfs nog jonger zijn het al leren! Het is een leuke bezigheid om samen met je kinderen te doen, én het leert ze problemen oplossen, concentreren, ruimtelijk inzicht hebben en wat rekenvaardigheid. Er is uit onderzoek aangetoond dat kinderen die voordat ze naar school gaan leren schaken, in de eerste paar groepen beter presteren dan de anderen. Zo zie je maar, met zo’n veelzijdig spel zoals schaken valt er veel voordeel uit te halen.