De maertelaere dewaele
Image default
Bedrijven

Het vervoer van de toekomst

We werpen een blik op de toekomst. Hoe ziet de wereld eruit en wie ben jij? Deze vragen kun je nu al stellen met het oog op de toekomst. Wanneer deze vragen stuk voor stuk worden beantwoord dan kom je ook uit op de vraag van het vervoer in de toekomst. Je beseft je dat die toekomst eigenlijk morgen al begint.

Verschillende soorten auto’s

Zo is de kans namelijk groot dat over 10 of 15 jaar alle auto’s elektrisch zijn. Toch kan het ook zo zijn dat waterstof de energie blijkt voor nieuwe auto’s. Het kan eigenlijk net zo goed ook een brandstof zijn die nog niet bekend is. Een brandstof die misschien wel bestaat, maar nog niet als brandstof voor vervoer geschikt is. Dit en meer zal zich in de toekomst stap voor stap gaan uitwijzen.

Elektrische auto’s en waterstof auto’s

Voor nu houden we het nog even op elektrische auto’s en als slag om de arm waterstof. Eén van deze twee zal in de komende vijf jaar de nieuwe brandstof worden voor motoren. Als we het hebben over stroom en elektriciteit kun je niet echt zeggen dat dit een brandstof is. Er wordt namelijk niets verbrand. Toch gebruiken we deze term in deze blog om het voor de normale mens gemakkelijk te houden.

De overstap

In de toekomst zullen alle consumenten dus gaan overstappen op deze auto’s. Toch zien we dat de eerste elektrische auto’s een probleem met zich meebrengen. Ze zijn duurder dan hun oudere broer: de auto’s met een verbrandingsmotor. Dit zorgt ervoor dat deze auto’s nog niet voor iedereen betaalbaar zijn. Toch zal het verschil in de toekomst minder groot worden. De benzine en diesel auto’s worden namelijk verboden. Daarnaast komen er steeds meer autofabrikanten met een elektrische auto. Dit zorgt voor meer concurrentie. Uiteindelijk leidt dit dan weer tot een lagere verkoopprijs. Dus de elektrische auto heeft echt wel een toekomst. Om toch nu al die stap naar een elektrische auto te zetten, kun je deze eens met elkaar vergelijken. Je bekijkt wat de mogelijkheden zijn. Mocht de tweedehandsauto die jij op het oog hebt nu echt net buiten het budget vallen dan kun je jezelf ook altijd vragen: hoeveel kan ik lenen? Door deze vraag: hoeveel kan ik lenen? te stellen, weet je precies wat er mogelijk is. Zo ben jij nu al klaar voor de toekomst op het gebied van vervoer.

LET OP, GELD LENEN KOST GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/alle-doeleinden/hoeveel-kan-ik-lenen/