De maertelaere dewaele
Image default
Woning en Tuin

Een speeltoestel kopen op speeltoestel-koning.nl

Speeltoestel-koning.nl is de koning in de verkoop van speeltoestellen en kan dus ook u verder helpen! Wij hebben verschillende houten speeltoestellen waar uw kinderen nog jarenlang plezier van kunnen hebben. Onze toestellen zijn gemaakt van hout en super stevig! Zo blijven ze veilig en gaan ze lang mee.

Verschillende speeltoestellen van speeltoestel-koning.nl

Op speeltoestel-koning.nl kunt u terecht voor verschillende soorten speeltoestellen. Wij hebben naast grote toestellen ook speelhuisjes, schommels, zandbakken en verschillende accessoires om uw toestellen uit te breiden. Het is zelfs mogelijk om uw hout bij ons in te kopen en uw eigen ontwerp te bouwen. Het is bij al onze speeltoestellen mogelijk om grondankers te bestellen. Op die manier is het speeltoestel nog veiliger bij het gebruik en heeft u geen zorgen over uw kinderen.

Ons materiaal

Wij hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van geïmpregneerd FSC hout. Al ons hout is voorzien van een TÜV keuring. Dit keurmerk geeft aan dat het hout aan alle eisen voldoet en dus veilig kan worden gebruikt. Echter, hout blijft een natuurproduct en dit kunt u terugzien. Hout krijgt namelijk door het weer scheuren in het oppervlakte. Geen zorgen! Dit is normaal en heeft absoluut geen invloed op de sterke van het materiaal. Al onze speeltoestellen zijn zeer stevig en bestand tegen elke weersomstandigheid. Het is ook veilig om met meerdere kinderen tegelijkertijd op het toestel te spelen.

Onze levering

Bent u enthousiast geworden over een van onze speeltoestellen op onze website, dan kunt u overgaan tot bestellen. Wij bezorgen alle bestellingen boven de veertig euro gratis thuis. Per product geldt een andere levertijd, die staat aangegegven bij het product. Uiteraard brengen wij u altijd op de hoogte van de bezorging van uw product. Heeft u andere vragen over onze producten of uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Onze werknemers staan graag voor u klaar bij vragen, opmerkingen of suggesties en helpen u snel verder. Op onze website vindt u onze contactinformatie en kunt u direct contact opnemen. Hier vindt u ook ons grote assortiment speeltoestellen. U klikt gemakkelijk op uw speeltoestel naar keuze voor meer informatie.