De maertelaere dewaele
Image default
Bedrijven

Droom jij van een zwembad in jouw tuin?

Een intex oval frame zwembad in de tuin brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je in de zomer lekker de verkoeling opzoeken. En aangezien de zomers in Nederland steeds warmer worden, is dat zeker niet een overbodige luxe.

Een intex oval frame zwembad

Je kunt ervoor kiezen om een intex oval frame zwembad aan te schaffen. Een groot voordeel hiervan is dat je het in de wintermaanden weer op kunt bergen. Daarnaast scheelt dit ook in de kosten, voor een bad dat opgezet kan worden betaal je namelijk een stuk minder kosten dan een ingegraven bad. Dit is zowel in de aanschaf als in het onderhoud. Een intex oval frame zwembad is ideaal voor mensen die een relatief kleinere tuin hebben maar toch willen genieten in het water.

Een zwembad ingraven

Als de afmetingen van jouw tuin het toelaten, is een ingegraven zwembad een aanschaf waar je lang plezier van zult hebben. In een ingegraven bad heb je de mogelijkheid om écht te zwemmen. Zo is waterpret gegarandeerd. Let wel op, een ingegraven bad is een relatief dure aankoop en vraagt om het nodige onderhoud. Daar komt bij dat je naast het bad ook nog met andere kosten rekening moet houden zoals bijvoorbeeld een pomp.

Bij een ingegraven bad zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Zo kun je zelf de maat kiezen zodat het goed past in jouw tuin, maar je kunt bijvoorbeeld ook uit allerlei verschillende vormen en kleuren kiezen. Dit zorgt ervoor dat je altijd een bad kunt kiezen dat past bij jouw woonsituatie. Mocht je toch voor een opzet bad willen gaan, kies dan voor een kwalitatief goed intex oval frame zwembad.

https://intexplezier.be/intex-above-ground-swimming-pools-zwembaden-bovengronds-piscine-hors-sol/intex-oval-frame-pools.html