Demaertelaere-dewaele

Tegels

We gebruiken tegels steeds vaker binnen het huis. Vroeger waren tegels nog echt iets voor buiten. Het wordt vooral gebruikt in de straten en tuinen. Consumenten kochten vaak tegels om hun tuin in de richten maar dit is nu veranderd.

 

Tegels worden nog steeds vaak in de tuin gebruikt maar we zien ook dat ze steeds vaker binnen het huis worden gebruikt. Als je het vroeger tegen iemand had gezegd zouden ze nog raar opgekeken hebben, maar nu is het heel normaal. Het is eigenlijk logisch dat tegels ook nu binnen het huis worden gebruikt. Door vloertegels te gebruiken worden de vloeren veel duurzamer. Tegels kunnen heel lang meegaan afhankelijk van de dikte en soort.

   

Tegels worden ook vaak als wandtegels gebruikt. Dit gebeurt vaak in de keuken en badkamer. De tegels laten namelijk geen water door en het is ook makkelijk te reinigen. Het is dus ideaal voor de badkamer of keuken. Deze twee ruimtes worden namelijk snel vies en nat.

 

Het aanbod van tegels is dan ook flink gegroeid door de grote vraag ernaar. Zo hebben veel winkels nu grote selecties tegels voor in de badkamer, keuken en woonkamer. Je kunt zelfs tegels kopen voor in de slaapkamer, alhoewel dit minder vaak gebeurd.

 

Bronnen:

fliesenxl.com/nl/

bouwcenter.nl/

vtwonentegels.nl/