Demaertelaere-dewaele

Industriële salontafel van Cedge

Om een zithoek interessant te maken kan men een industriële salontafel van Cedge bestellen. Een industriële salontafel uit onze collectie is zeer modern en een mooie toevoeging op een inrichting met een unieke urban of een landelijke stijl. De verschillende soorten meubels van robuuste aard kunnen een woning op diverse wijzen verrijken. Neem daarvoor een kijkje op onze website en zie welke mogelijkheden je hebt in het aanvullen van jouw huidige woonstijl.

De opties zijn eindeloos. Als je namelijk niet het droommeubel hebt kunnen vinden wat je zoekt, zoals de ideale industriële salontafel met de juiste afmetingen, dan kan men deze simpelweg op maat laten maken. Bovendien zijn al onze producten vervaardigd in India waardoor de prijs lager ligt dan gewoonlijk en men zodoende een knap staaltje handwerk in huis kan halen. Als men dus een industriële salontafel wil van Cedge voor in de woonkamer, neem dan een kijkje in onze webshop.

Robuuste en industriële tafels

Mocht je jouw wooninrichting een extra toevoeging willen geven met een industriële salontafel van Cedge dan ben je hier aan het juiste adres. We beschikken over vele verschillende soorten robuuste en industriële salontafels met elk een eigen karakter en look. Zo zijn er Cubes tafels die rechthoekig van vorm zijn en die bezaaid zijn met een mozaïek van teakhouten blokjes. Verder zijn er robuuste tafels die gelijken op pallets zoals men die in de industrie tegenkomt. Deze zijn voorzien van metalen wielen in de stijl van een mijnwagen. Twee planken scheiden een middenstuk waarvoldoende ruimte is om tijdschriften te bewaren of bijvoorbeeld de afstandsbediening. Zodoende kan men een TV meubel uit ons assortiment goed combineren met dit type industriële salontafel.

Bestel een fraaie salontafel voor thuis

Als men een industriële salontafel voor thuis wil hebben kan men deze eenvoudig bij Cedge bestellen. Men kan gebruikmaken van onze handige service waardoor men probleemloos zo’n uniek en stoer meubelstuk in huis kan halen. Bovendien zorgt onze hoogwaardige bestelservice ervoor dat we jouw industriële salontafel snel kunnen leveren.

https://www.cedgemeubel.nl/