De maertelaere dewaele
Image default
Home / Gardening

Dahua IP camerasystemen – de toekomst van camerabeveiliging

De IP camerasystemen (van Dahua) zijn innovatief, met name op het gebied van beeldkwaliteit en de verschillende uitvoeringen. Daarnaast is het een enorm voordeel van IP systemen dat ze aangesloten zijn op een netwerk in plaats van kabels. In dit artikel worden de uitvoeringen van de IP camerasystemen behandeld en komt u meer te weten over de Dahua IP camerasystemen. Daarnaast wordt er kort ingegaan op mogelijke nadelen die u moet weten. Nu al persoonlijk kijken wat de opties zijn? Bekijk alle (bewakings-)camerasystemen bij Arend Beveiliging.

Dahua camerasysteem excelleert in beeldkwaliteit.

De beeldkwaliteit van de (Dahua) IP camerasystemen is het eerste wat opvalt op het moment dat u er een bij uw pand heeft hangen. Met minimaal 1.3 megapixel camera’s heeft u hoe dan ook goed genoeg beeldmateriaal voor gezichtsherkenning, of het vastleggen van nummerborden. Dahua neemt dit nog een stap verder. De beste kwaliteit beeld kunt u namelijk krijgen met een Dahua camerasysteem; tot wel 4k! Deze beelden worden, omdat het allemaal via een netwerk is aangesloten, direct naar je pc gestuurd.

Uitvoeringen IP camerasystemen

Er zijn verschillende IP camerasystemen beschikbaar, die van Dahua of een ander topmerk, gewoon te krijgen zijn:

IP Bullet camera

Dome IP camerasystemen

PTZ camera’s

Elk van deze camera’s heeft unieke kwaliteiten die voor andere situaties geschikt zijn. De Bullet is gemaakt voor één beeld zoals een ingang. Daarnaast is het Dome IP camerasysteem gemaakt om grotere gebieden in de gaten te houden, waar de PTZ camera’s van Dahua uitblinken in het vastleggen van beelden in de nacht.

Mogelijke nadelen IP camera’s

Het kan ondanks al deze voordelen en mogelijkheden natuurlijk zo zijn dat een IP camera niet voor u is. Veelvoorkomende redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld de prijsstelling die wat hoger ligt. Ook heeft niet iedereen een PC die dit systeem aan kan (qua opslagcapaciteit bijvoorbeeld). Ook vinden sommige mensen het eng of lastig dat deze draadloze camera’s op een netwerk zijn aangesloten. Wilt u een Dahua camerasysteem dat excelleert in beeldkwaliteit met verschillende uitvoeringen? Of zoekt u toch iets anders (van Dahua of niet)? Kijk hoe dan ook eens bij Arend Beveiliging naar uw opties!

 

https://arendbeveiliging.nl/

Gerelateerde artikelen

Kiezen voor een gazonrol of een grasmat?

De dozen op maat die jij nodig hebt!

Inox rookkanalen