Gegarandeerd maatwerk bij stoffeerderij in Zwartsluis en Capelle aan den IJssel

Bent u al bekend met Stoffeerderij Calypso in Capelle aan den IJssel en Zwartsluis? Nee? Hier gaat men ambachtelijk te werk bij het stofferen van zitmeubilair. Het leveren van echt vakmanschap staat hier centraal. Bij deze stoffeerderij kunt u terecht voor zowel projectstoffering of gestoffeerde zitmeubelen. U als klant staat op de eerste plaats en er wordt samen met u overlegd wat de mogelijkheden zijn om een passend eindresultaat te leveren. Alle soorten meubels worden vakbekwaam gesorteerd en bent u verzekerd van hoge kwaliteit, omdat er enkel kwalitatieve stoffen worden gebruikt. Voor echt maatwerk bent u bij een stoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Zwartsluis op het juiste adres.

Stoffeerderij geschikte partner voor projectstoffering

Bij een stoffeerderij kunt u terecht voor het laten herstofferen van zitmeubilair, maar men kan ook nieuwe gestoffeerde meubelen fabriceren. Waar kiest u voor? Deze stoffeerderij is uw geschikte partner voor het produceren van gestoffeerde meubelen, van een enkel en uniek exemplaar tot een (kleine) serie. In samenspraak met u worden het zitcomfort en de gewenste uitstraling tot in detail besproken. De specialist gaat altijd ambachtelijk te werk bij het stofferen. Projectmatig gebruikt zitmeubilair heeft het zwaar te verduren, daarom is herstoffering vaak een betaalbare oplossing. Ook hiervoor bent u bij een stoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Zwartsluis aan het juiste adres. De stoffeerderij is even basaal als doeltreffend bij projectmatig stoffeerwerk.

Meubelstoffen van natuurlijke en gerecyclede materialen bij stoffeerderij

Als u waarde hecht aan het milieu en u wilt uw huidige zitmeubelen laten herstofferen, kunt u uitstekend terecht bij een stoffeerderij nabij Rotterdam en Zwolle. Men maakt gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen. Zo leveren zij een bijdrage aan het milieu. Van originele bekleding worden mallen gemaakt waar vervolgens de nieuwe stoffering van wordt gesneden en uiteindelijk geconfectioneerd wordt, zodat het nieuwe zitmeubel een exact replica wordt van het origineel. De stoffeerderij werkt tevens met meubelstoffen van natuurlijke materialen, waaronder dierlijke materialen die bestaan uit eiwitvezels en plantaardige materialen. Denk hierbij aan wol, natuurzijde, mohair, cellulose vezels, linnen en katoen. Per project wordt op maat gemaakt advies gegeven welke meubelstoffen passend zijn bij uw situatie en wensen.