Demaertelaere-dewaele

Eenvoudig en snel de auto verkopen

Eenvoudig en snel uw auto verkopen? Dat kan bij Besteautobod.be! Deze autoveiling is namelijk zeer snel en doeltreffend. Het mooiste van alles is dat u geen geld betaalt om uw auto aan te melden, een bod te krijgen of te verkopen!

Voor particulier en bedrijf

Bent u particulier en wilt u uw privé eigendom verkopen of wilt u een bedrijfsauto verkopen? In beide gevallen bent u bij Besteautobod aan het juiste adres! Door het voertuig vrijblijvend aan te melden, wordt de 24 uurs veiling gestart. De aangesloten autobedrijven kunnen dan gaan bieden op uw voertuig. Wanneer de veiling sluit wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Het bod is de gegarandeerde verkoopprijs. Vooraf weet u dus precies voor welk bedrag de auto verkocht kan worden. Aan het bod zijn geen kosten of verplichtingen verbonden. Zo loopt u dus ook geen risico.

Auto verkopen met schade

Een schadeauto verkopen kan heel lastig zijn, mits u dit doet via de autoveiling. Een particulier koopt namelijk liever geen auto met schade, mits de prijs erg laag is. Het veilingnetwerk van een autoveiling telt een groot aantal schadespecialisten die snel, vakkundig en goedkoop de schades kunnen verhelpen. Hierdoor doen zij een hoger bod en kunt u de auto met schade voor een hoger bedrag verkopen. De auto wordt bij u opgehaald of deze nu rijdend is of niet. De betaling ontvangt u ter plaatse. Snel verkopen voor een goede prijs is een ding dat zeker is.

 

Technische mankementen

Ook een auto met technische problemen kan eenvoudig worden verkocht. Of de distributieriem nu gebroken is en er motorschade aanwezig is, of dat de versnellingsbak het begeven heeft. Iedere auto is eenvoudig en snel te verkopen via de autoveiling, of deze rijdt of niet. De auto wordt altijd bij op opgehaald en er wordt meteen met u afgerekend. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. Zo weet u of het zin heeft om de verkoop in gang te zetten zonder dat u zelf kosten maakt. Verkopen binnen 1 dag voor de hoogste prijs is bij Besteautobod de normaalste zaak van de wereld.

 

https://besteautobod.be/