Beleef onvergetelijke tijden als u in Botswana op vakantie gaat

Wilt u in Botswana op vakantie? Dat is een uitstekend idee wat u minimaal een keer in uw leven mee moet maken. Pas na een reis door het continent snapt u dat Afrika een echte ‘cradle of life’ is. En door te kiezen voor Oryx Travel als uw touroperator kunt u met een gerust hart vertrekken op het avontuur van uw leven. U ontvangt deskundig advies van Oryx Travel over de ideale vakantie in Botaswana. Daarnaast wordt alles geregeld, tot aan de financiële zekerheid aan toe! Heeft u bepaalde voorkeuren? Geef het door en uw reis wordt voor u op maat samengesteld. En heeft u na uw reis door Botswana nog lang geen genoeg van Afrika (iets dat wij ons overigens goed voor kunnen stellen)? Dan zijn er nog vele andere bestemmingen beschikbaar, zoals een van de luxe reizen naar Zuid-Afrika.

In Botswana de ‘Big Five’ bekijken tijdens een onvergetelijke vakantie

Wilt u een privé safari in Zuid-Afrika maken? Omdat het spotten van de ‘Big Five’ op uw bucket list staat? Maar wist u dat u deze grote dieren; de leeuw, de buffel, de olifant, het nijlpaard en de neushoorn, ook van dichtbij kunt bekijken op vakantie in Botswana! Maak uw droom werkelijkheid, streep weer iets weg van die bucketlist en boek uw volgende vakantie bij Oryx Travel. Dan bent u meteen verzekerd van luxe overnachtingen en een volledig verzorgde reis. Klinkt Afrika u wel goed in de oren maar weet u niet zeker of Botswana voor u of uw gezin het meest geschikt is als eerste Afrika-reis? Dan kunt u bij deze touroperator ook luxe reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika boeken.

Alle hoogtepunten van Botswana zien tijdens een luxe vakantie

Wilt u op vakantie naar Afrika? Maar heeft u geen idee welk land het beste bij u past? Dan is Botswana een ideaal land om naartoe te gaan. Gastvriendelijke bevolking, prachtige natuur en uitstekende accommodaties voor u en uw familie. Botswana is, zeker in vergelijking met Nederland, wel een enorm land en u wilt de hoogtepunten wel zien. Boek daarom uw reis bij een echte Afrika expert, welkom bij Oryx Travel. Met deze touroperator kunt u luxe reizen naar onder andere Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe en Oeganda boeken. Met een reis via Oryx Travel mist u niets van het land en geniet u ook in het verre Afrika van alle luxe die u thuis gewend bent, misschien nog wel luxer zelfs!